GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τον Τόσκα μήνυσαν οι κάτοικοι της Ειδομένης

Μηνυτήρια αναφορά για «πλήρη απουσία κρατικού ελέγχου» κατέθεσαν η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ειδομένης Ξανθούλα Σουπλή και κάτοικ...


Μηνυτήρια αναφορά για «πλήρη απουσία κρατικού ελέγχου» κατέθεσαν η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ειδομένης Ξανθούλα Σουπλή και κάτοικοι της περιοχής, κατά του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα.
Σύμφωνα με το karfitsa.gr, η πρόεδρος της Ειδομένης και κάτοικοι της περιοχής, ζητούν «διεξοδική έρευνα» για αδικήματα που «ταλανίζουν» την τοπική κοινωνία και τους επαγγελματίες ενώ κατηγορούν τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας για «πλήρη απουσία κρατικού ελέγχου στην  περιοχή».
Σημειώνουν επίσης πως σε κάθε αίτημα τους προς τα αστυνομικά όργανα προκειμένου να παρέμβουν, λαμβάνουν την απάντηση πως «η αστυνομία δεν έχει εξουσιοδότηση να παρέμβει» και για αυτό η μήνυση απευθύνεται στον κ. Τόσκα.
Στη μηνυτήρια αναφορά επισημαίνεται η «διάπραξη αδικημάτων σε βάρος θεμελιωδών αγαθών για τη λειτουργία και διατήρηση ενός ευνομούμενου κράτους, όπως η δημόσια τάξη, η ασφάλεια των συγκοινωνιών, ενώ τελούνται κοινώς επικίνδυνα εγκλήματα σε βάρος του κοινωνικού συνόλου για τη διάπραξη των οποίων αιτούμαστε να εξεταστεί και να αξιολογηθεί η ποινική ευθύνη του υπουργού Νικόλαου Τόσκα ο οποίος δεν δίνει τις κατάλληλες εντολές για την εφαρμογή Νόμου και Τάξης».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση