GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φανατικός υποστηρικτής του Τραμπ ξυλοκόπησε Αμερικανίδα ζωγράφο - ΦΩΤΟ

Η Ίλμα Γκορ, η καλλιτέχνιδα που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με τον πίνακα που απεικόνιζε τον Ντόναλντ Τραμπ, ξυλοκοπήθηκε από φανατικό...


Η Ίλμα Γκορ, η καλλιτέχνιδα που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με τον πίνακα που απεικόνιζε τον Ντόναλντ Τραμπ, ξυλοκοπήθηκε από φανατικό υποστηρικτή του υποψηφίου για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων.
Ειδικότερα, η Αμερικανίδα καλλιτέχνιδα προκάλεσε σάλο τον περασμένο μήνα, όταν ζωγράφισε έναν πίνακα που απεικόνιζε τον Ντόναλντ Τραμπ με μικροσκοπικό μόριο.
Από τότε λοιπόν που ο πίνακας έγινε viral στο διαδίκτυο η κοπέλα ανέφερε ότι δεχόταν επανειλημμένως απειλές. Πριν από τρεις ημέρες, μάλιστα, ένας εξοργισμένος φανατικός θαυμαστής του Τραμπ την γρονθοκόπησε στο πρόσωπο.
Η ζωγράφος ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram και περιγράφοντας το βίαιο περιστατικό έγραψε: "Σήμερα μου έριξε μπουνιά στο πρόσωπο ένας άνδρας που βγήκε από το αυτοκίνητό του φωνάζοντας: “Τραμπ 2016!” στο Λος Άντζελες, λίγες ημέρες αφότου επέστρεψα από το Λονδίνο στο δρόμο κάτω από το σπίτι μου. Παρόλο που υπερασπίζομαι το πάθος, την γνώμη και το συναίσθημα, ειδικά μέσω της τέχνης, θεωρώ ότι η βία είναι αηδιαστική. Το να γνωρίζει πού μένω ένας άγνωστος μέσω του Facebook με κάνει να νιώθω άστεγη. Αυτό το είδος της βίας με κάνει να πιστεύω ότι ζω σε έναν κόσμο όπου η ελευθερία της δημιουργίας δεν διαφυλάσσεται. Λυπάμαι που η Αμερική κατήντησε έτσι. Λυπάμαι που ο Τραμπ έχει τόσους πολλούς υποστηρικτές , που δεν βρίσκουν τις λέξεις για να εκφράσουν τη γνώμη τους - αλλά χρειάζονται τοίχους, πίνακες και μπουνιές. Σας ικετεύω να σταματήσετε να αποθεώνετε τη βία. Κάντε την Αμερική ξανά μια αξιοπρεπή χώρα".

Δείτε εδώ:


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση