GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς πυροβόλησαν τον διευθυντή του νοσοκομείου της Νίκαιας!

Μαφιόζικου τύπου επίθεση σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, στη συμβολή της Λεωφόρου Κηφισού με την Πέτρου Ράλλη. Άγνωστοι δράστες που...

Μαφιόζικου τύπου επίθεση σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, στη συμβολή της Λεωφόρου Κηφισού με την Πέτρου Ράλλη. Άγνωστοι δράστες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, σταμάτησε δίπλα από το Ι.Χ. αυτοκίνητο ενός άνδρα και ο επιβάτης πυροβόλησε εναντίον του τρεις φορές, τραυματίζοντάς τον στα πόδια.Αμέσως μετά την επίθεση, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή με μοτοσικλέτα και κατάφεραν να διαφύγουν.
Πρόκειται για τον γιατρό και διευθυντή του Νεφρολογικού του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου της Νίκαιας Χ.Ι., ο οποίος για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους έγινε στόχος αυτής της αιματηρής επίθεσης. Το θύμα διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου θα υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση.

Στο σημείο της επίθεσης μετέβη αυτή τη στιγμή και κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής, άντρες του οποίου θα διενεργήσουν την έρευνα για να διαπιστωθούν τα κίνητρα του δράστη, αφού η μόνη κουβέντα που μπόρεσε να αρθρώσει στους αστυνομικούς το θύμα, πριν τον παραλάβει το ασθενοφόρο ήταν το ονόμά του και την ιδιότητά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τους πιθανούς λόγους και τα κίνητρα του δράστη τα διερευνά τόσο η Ασφάλεια όσο και αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής, αφού στο συγκεκριμένο Νοσοκομείο καταλήγουν για θεραπεία και γνωματεύσεις και πολλοί φυλακισμένοι για ποινικές υποθέσεις, ακόμα και για υποθέσεις τρομοκρατίας που κρατούνται στις Φυλακές του Κορυδαλλού και οι αστυνομικοί δεν μπορούν στην παρούσα χρονική στιγμή να εξαιρέσουν καμία πιθανότητα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση