GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΣΙΠΡΑΣ, ΣΠΙΡΤΖΗΣ κ.α.! Αυτή είναι η "μαύρη λίστα" του ΤΕΕ...

Τα ονόματα και τις φωτογραφίες όλων των βουλευτών που είναι διπλωματούχοι μηχανικοί και υπερψήφισαν το ασφαλιστικό και φορολογικό νομο...


Τα ονόματα και τις φωτογραφίες όλων των βουλευτών που είναι διπλωματούχοι μηχανικοί και υπερψήφισαν το ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο προβάλλει στην ιστοσελίδα του το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΤΕΕ), που υποστηρίζει πως ο νόμος αυτός “είναι αντισυνταγματικός και κοινωνικά ανάλγητος”.

Μεταξύ των βουλευτών που περιλαμβάνονται στη “μαύρη λίστα” του ΤΕΕ είναι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, καθώς και οι υπουργοί Χρήστος Σπίρτζης, Θεανώ Φωτίου, Αλέκος Φλαμπουράρης και Γιάννης Μπαλάφας.
Παράλληλα, το ΤΕΕ ανακοίνωσε τη συνέχιση του αγώνα ενάντια στην εφαρμογή του νέου ασφαλιστικού και φορολογικού νόμου. Στο πλαίσιο αυτό, συνεχίζεται η απεργία-αποχήόλων των Διπλωματούχων Μηχανικών από την συμμετοχή τους σε Τεχνικά Συμβούλια Έργων και Μελετών, καθώς και από το σύνολο των Επιτροπών με τεχνικό αντικείμενο (π.χ. Επιτροπές Αρχιτεκτονικού Ελέγχου, Αυθαιρέτων κλπ.),μέχρι και την Παρασκευή 13 Μαΐου. Στην απεργία-αποχή συμπεριλαμβάνονται και οι Επιτροπές Δημοπρασιών Έργων και Μελετών.
Σχετικά με το θέμα, ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός δήλωσε: “Όποιος μηχανικός έχει ασκήσει το επάγγελμα αντιλαμβάνεται γιατί αυτός ο νόμος καταστρέφει τον κλάδο. Οι ασφαλιστικές εισφορές και η φορολογία οδηγούν εκτός Ελλάδος ή εκτός επαγγέλματος τους μηχανικούς. Θα κάνουμε κάθε τι δυνατό ώστε αυτός ο νόμος να ακυρωθεί”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση