GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο τρελός πανηγυρισμός του δημοσιογράφου στα γκολ της Ρεάλ - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Τομάς Ρονθέρο όχι μόνο δεν κρύβει το πάθος του για την Ρεάλ Μαδρίτης αλλά φροντίζει να το δείχνει σε κάθε ευκαιρία, ακόμα και όταν εργά...


Ο Τομάς Ρονθέρο όχι μόνο δεν κρύβει το πάθος του για την Ρεάλ Μαδρίτης αλλά φροντίζει να το δείχνει σε κάθε ευκαιρία, ακόμα και όταν εργάζεται για την "As" και είναι επιφορτισμένος με το να καλύπτει δημοσιογραφικά τους αγώνες των «μερένγκες».

Ο Ισπανός δημοσιογράφος βρέθηκε στις εξέδρες του 'San Siro" για να καλύψει το ματς και δίνει ένα εντυπωσιακό σόου στο γκολ του Σέρχιο Ράμος και στο τελευταίο εύστοχο πέναλτι του Κριστιάνο Ρονάλντο.

"Πόσο μεγάλος είσαι!", κραύγαζε λίγα δευτερόλεπτα αφότου ο αρχηγός της Ρεάλ , Σχέρχιο Ράμος, είχε βάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ ενώ αρκετή ώρα μετά το φινάλε του τελικού τραγουδούσε το διαχρονικό "We are the Champions" των Queen, αγκαλιά με τον παλαίμαχο άσο της Ρεάλ, Γκούτι.

Ο δημοσιογράφος της "As" τραγουδάει τον ύμνο της Ρεάλ Μαδρίτης:

Η αντίδρασή του στα γκολ του Ράμος και στο πέναλτι του Κριστιάνο Ρονάλντο:

Ο Ρονθέρο τραγουδάει μαζί με τον Γκούτι το "We are the Champions":

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση