GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα επίθεση σε σύνδεσμο της Ρεάλ στο Ιράκ

Σοκάρει η είδηση της νέας πολύνεκρης επίθεσης σε σύνδεσμο φιλάθλων της Ρεάλ Μαδρίτης στο Ιράκ. Λίγες μόλις ημέρες μετά από το "τυφλό...


Σοκάρει η είδηση της νέας πολύνεκρης επίθεσης σε σύνδεσμο φιλάθλων της Ρεάλ Μαδρίτης στο Ιράκ. Λίγες μόλις ημέρες μετά από το "τυφλό" τρομοκρατικό χτύπημα που κόστισε την ζωή σε 16 πολίτες, μια νέα επίθεση σκόρπισε ξανά τον θάνατο.

Συγκεκριμένα, στην πόλη Μπακούμπα, η οποία βρίσκεται περίπου 50 χιλιόμετρα βόρεια της Βαγδάτης, ομάδα τεσσάρων οπλισμένων ατόμων εισέβαλε στον σύνδεσμο την ώρα της διαδικασίας των πέναλτι στον μεγάλο τελικό του Champions League, άνοιξε πυρ με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό 12 ανθρώπων.

Μέχρι στιγμής καμία τρομοκρατική οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη όμως, σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για μαχητές του ISIS.

«Ο στρατός δίνει περιορισμένη πληροφόρηση. Είναι μια τραγική κατάσταση. Καταστρέφουν την χαρά όλων των οπαδών της Ρεάλ μια τέτοια ξεχωριστή νύχτα», δήλωσε ο πρόεδρος του συνδέσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση