GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χουλιαράκης: Δεν θα χρειαστούν πρόσθετα δημοσιονομικά μέτρα - ΒΙΝΤΕΟ

Ως την «πιο περίπλοκη, ίσως πιο δύσκολη και πιθανότατα πιο σημαντική της τελευταίας πενταετίας» χαρακτήρισε την αξιολόγηση που ολοκληρώθη...


Ως την «πιο περίπλοκη, ίσως πιο δύσκολη και πιθανότατα πιο σημαντική της τελευταίας πενταετίας» χαρακτήρισε την αξιολόγηση που ολοκληρώθηκε την Τρίτη, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών  Γιώργος Χουλιαράκης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για τα αποτελέσματα του Eurogroup και τη συμφωνία.

Ο κ. Χουλιαράκης υποστήριξε ότι δεν θα χρειαστούν πρόσθετα δημοσιονομικά μέτρα μέχρι το τέλος του προγράμματος.

«Η προοπτική που ανοίγεται για την ελληνική οικονομία είναι θετική και το βάρος της κυβέρνησης από εδώ και πέρα θα πέσει στην προοπτική της ανάκαμψης» τόνισε ο κ. Χουλιαράκης.

Αναφορικά με το ζήτημα του χρέους ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών υποστήριξε ότι «κρίσιμη απόφαση είναι η δέσμευση της Ευρωζώνης ότι μεσομακροπρόθεσμα οι συνολικές χρηματοδοτικές ανάγκες της ελληνικής οικονομίας θα παραμείνουν κάτω από όριο του 15% του ΑΕΠ»

 

Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση