GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η επιστολή της Γεννηματά στον Βούτση

Επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση απέστειλε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, σχετικά με την εκδήλωση μνήμης για τα 2...


Επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση απέστειλε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, σχετικά με την εκδήλωση μνήμης για τα 20 χρόνια από το θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου.

«Θεωρώ ιδιαίτερα θετική την πρωτοβουλία σου να οργανώσει η Βουλή, στις 23 Ιουνίου εκδήλωση μνήμης για τα 20 χρόνια από το θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου» αναφέρει η Φώφη Γεννηματά και προσθέτει:

«Θεωρώ επίσης αυτονόητο χρέος του Κοινοβουλίου να προηγηθεί ειδική συνεδρίαση της Βουλής για να αποτίσει φόρο τιμής στον Ανδρέα Παπανδρέου στην οποία θα κληθούν να μιλήσουν αρχηγοί ή εκπρόσωποι των κομμάτων της Κυβέρνησης και αμέσως μετά να γίνουν, με την παρουσία όλων μας, τα εγκαίνια της έκθεσης που οργανώνει η Βουλή». 

Δείτε εδώ την επιστολή

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση