GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βαρουφάκης: Η Χίλαρι Κλίντον είναι ένα επικίνδυνο άτομο

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας Γιάνης Βαρουφάκης χαρακτήρισε την υποψήφια για το προεδρικό χρίσμα των Δημοκρατικών, Χίλαρι Κλίν...


Ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας Γιάνης Βαρουφάκης χαρακτήρισε την υποψήφια για το προεδρικό χρίσμα των Δημοκρατικών, Χίλαρι Κλίντον, ως ένα επικίνδυνο άτομο, μιλώντας στο Business Insider.

«Το γεγονός ότι βρίσκεται αριστερά του Ντόναλντ Τραμπ αυτό δεν σημαίνει ακριβώς ότι είναι εκπρόσωπος της αριστεράς. Είναι σαν να λέει κάποιος ότι ο Αττίλας ήταν αριστερά του Τζένγκις Χαν. Αυτό δεν βγάζει κάποιο νόημα» είπε ο κ. Βαρουφάκης.

«Η Χίλαρι Κλίντον απέκλεισε τον εαυτό της από την προοδευτική πολιτική όταν στήριξε τον πόλεμο στο Ιράκ. Όταν ως υπουργός Εξωτερικών μετείχε σε αυτή την καταστροφή που λέγεται Λιβύη και μάλιστα πανηγύρισε βλέποντας το βίντεο του ακρωτηριασμού ενός πολύ κακού ανθρώπου. Οποιοσδήποτε πανηγυρίζει βλέποντας τον ακρωτηριασμό ακόμη και εχθρού, στο δικό μου μυαλό είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος».

«Και τέλος, όταν στρατηγικά αλλά και από άποψη, ταυτίστηκε με την Wall Street στην προσπάθεια να μην μεταρρυθμιστεί σοβαρά, μετά από την κατάρρευση του χρηματιστηρίου το 2008» πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση