GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεροβασίλη: Αποκαταστήσαμε την εμπιστοσύνη και δημιουργούμε προοπτική

«Αποκαταστήσαμε την εμπιστοσύνη, φέρνουμε τη σταθερότητα, δημιουργούμε προοπτική», ανέφερε σχολιάζοντας τα αποτελέσματα του χθεσινού Euro...


«Αποκαταστήσαμε την εμπιστοσύνη, φέρνουμε τη σταθερότητα, δημιουργούμε προοπτική», ανέφερε σχολιάζοντας τα αποτελέσματα του χθεσινού Eurogroup η Όλγα Γεροβασίλη.

«Όταν υπάρχουν προτάσεις, σχεδιασμός και διαπραγμάτευση με σταθερά βήματα, υπάρχει αποτέλεσμα», δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος στο ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά» και πρόσθεσε ότι «ο μηχανισμός δεν ενεργοποιεί συγκεκριμένα μέτρα» και σημείωσε πως «όσο η ασφάλεια, η εμπιστοσύνη, η σταθερότητα αποκαθίσταται, τόσο οι περιορισμοί θα αίρονται».

«Έχει αποτυπωθεί, σε μια δύσκολη χρονιά, ότι όχι μόνο φτάνουμε τους στόχους, αλλά και τους υπερβαίνουμε», είπε ακόμη η κ. Γεροβασίλη, ενώ, αναφερόμενη στο ζήτημα του χρέους, υπογράμμισε ότι «για πρώτη φορά μπήκε ο οδικός χάρτης για την ελάφρυνση του χρέους, σε βραχυπρόθεσμο, μεσοπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο πλαίσιο».

Η κυβερνητική εκπρόσωπος ανέφερε επίσης ότι η εκταμίευση της δεύτερης δόσης συμπεριλαμβάνει την αποπληρωμή οφειλών του Δημοσίου προς τους ιδιώτες. «Αυτό σημαίνει ταχύτατη αποκατάσταση ρευστότητας», είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος και προειδοποίησε πως «όποιος επενδύει στην αστάθεια της κυβέρνησης, επενδύει στην αστάθεια της χώρας».

«Ο ελληνικός λαός πλήρωσε ακριβά τις αποτυχίες κυβερνήσεων 40 ετών», είπε η Όλγα Γεροβασίλη και εξέφρασε την πεποίθηση ότι «οι Έλληνες θα σταθούμε στα δικά μας πόδια». 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση