GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θεοπεφτάτου: ΦΠΑ για όσους καπνίζουν, πίνουν πολλά ποτά και καφέδες

Αίσθηση προκάλεσαν όσα είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, μιλώντας στον Alpha 9,89, όταν ρωτήθηκε για τις αυξήσεις σε ...


Αίσθηση προκάλεσαν όσα είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, μιλώντας στον Alpha 9,89, όταν ρωτήθηκε για τις αυξήσεις σε μπύρα, καφέ και τσιγάρα, που φέρνει το πολυνομοσχέδιο με τους έμμεσους φόρους.

"Προσπαθήσαμε το ποσό του ΦΠΑ να μοιραστεί σε διάφορα είδη. Επειδή δύσκολα συμβαίνει και να πίνεις πολύ και να καπνίζεις πολύ και να πηγαίνεις να πίνεις πολλούς καφέδες, δηλαδή πρέπει να συμπίπτουν πάρα πολλά πράγματα για να επιβαρυνθεί σοβαρά ένα νοικοκυριό, και γι' αυτό μοιράστηκε", επεσήμανε.

Υπογράμμισε ότι: "Αντί να αυξηθεί το νερό και το ρεύμα, προσπαθήσαμε να μοιραστεί σε διάφορα είδη. Αυτά είναι τα τελευταία μέτρα για να εξασφαλιστεί το 1,8 δισ. ευρώ".

Για τον ΕΝΦΙΑ ανέφερε ότι "θα αλλάξει, η συντριπτική πλειοψηφία θα βλέπει να αλλάζει, θα αυξηθεί στις πολύ μεγάλες περιουσίες".

Τόνισε ακόμη πως "εκμεταλλευτήκαμε ό,τι περιθώρια είχαμε, ήταν πολύ ασφυκτική η περσινή διαπραγμάτευση. Χρησιμοποιήσαμε ό,τι μέσα είχαμε γι’ αυτή τη διαπραγμάτευση, πρώτη φορά ήταν τόσο σκληρή".

Η κα Θεοπεφτάτου διερωτήθηκε: "Θεωρείτε ότι ζούμε σε μία κανονικότητα; Ήταν όλα ωραία και ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ και τα διέλυσε; Προσπαθούμε να προχωρήσουμε σε μία κανονικότητα. Μπορεί να γίνονται λάθη, αδυναμίες, αλλά υπάρχει η πολιτική βούληση αγκυλώσεις και λάθη δεκαετιών να μπουν σε μία σειρά. Έχουν γίνει πολλά βήματα. Να τελειώσουμε με τους θεσμούς, είναι έτοιμα νομοσχέδια με σωστό πρόσημο. Να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση για να μπούμε σε άλλη φάση, να πέσει στην αγορά χρήμα και να μπούμε σε μία κανονικότητα"

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση