GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διεκόπη η συζήτηση στη Βουλή - Έντονο επεισόδιο με βουλευτές της ΧΑ

Ένταση επικράτησε πριν από λίγο στην Ολομέλεια της Βουλής, με πρωταγωνιστή τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρήστο Παππά, σε συνέχεια τη...


Ένταση επικράτησε πριν από λίγο στην Ολομέλεια της Βουλής, με πρωταγωνιστή τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρήστο Παππά, σε συνέχεια της σλυγκρουσης που είχε ο ίδιος νωρίτερα με τον υπουργό Ενέργειας Πάνο Σκουρλέτη.

Ο κ. Παππάς πήρε το λόγο ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής και έκανε λόγο για παραβίαση του Κανονισμού της Βουλής, επειδή δεν του επετράπη νωρίτερα να απαντήσει επί προσωπικού στον υπουργό, ενώ καταφέρθηκε με βαρείς χαρακτηρισμούς κατά της κυβέρνησης.

Το λόγο πήρε κατόπιν ο Πάνος Σκουρλέτης, που επέστρεψε τα πυρά στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, ενώ σχολιάζοντας αναφορά του κ. Παππά ότι θα καταλήξουν στο εδώλιο τα σημερινά μέλη της κυβέρνησης, του είπε, αναφερόμενος στη δίκη για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα: “για την ώρα είστε εσείς στο εδώλιο, και κατηγορείστε για δολοφονία”.

Το σχόλιο αυτό προκάλεσε οργή στην πτέρυγα της Χρυσής Αυγής, με τους βουλευτές του κόμματος να φωνάζουν και να βρίζουν, αναγκάζοντας τον προεδρεύοντα της Βουλής να διακόψει προσωρινά τη συνεδρίαση και να διατάξει την απομάκρυνση του βουλευτή Παναγιώτη Λαγού από την αίθουσα της Ολομέλειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση