GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σάλος από την προκλητική δήλωση του μπάτλερ του Τραμπ που ζητάει την "εκτέλεση" του Ομπάμα

Ο πρώην μπάτλερ του Αμερικανού μεγιστάνα Ντόναλντ Τραμπ σε ανάρτηση του στο Facebook έγραψε πως ο στρατός πρέπει να σκοτώσει τον Μπάρακ Ο...


Ο πρώην μπάτλερ του Αμερικανού μεγιστάνα Ντόναλντ Τραμπ σε ανάρτηση του στο Facebook έγραψε πως ο στρατός πρέπει να σκοτώσει τον Μπάρακ Ομπάμα.

Συγκεκριμένα ο Άντονι Σενεκάλ έγραψε στο λογαριασμό του «ο Ομπάμα από την πρώτη κιόλας θητεία του έπρεπε να είχε βγει από τη μέση από τον στρατό».

Οι Μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ έχουν ξεκινήσει έρευνα σε βάρος του πρώην μπάτλερ του Τραμπ προκειμένου να διαλευκανθεί αν όντως κάλεσε τον αμερικανικό στρατό να σκοτώσει τον Ομπάμα.

Ο Σενεκάλ εργαζόταν ως προσωπικός μπάτλερ του Τραμπ για 30 χρόνια. Ο εκπρόσωπος του υποψηφίου για το προεδρικό χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων έσπευσε να δηλώσει: «Ο Σενεκάλ δεν είναι πλέον υπάλληλος του κ. Τραμπ καθώς η συνεργασία τους έληξε τον Ιούνιο του 2009. Καταδικάζουμε αυτή την απαίσια δήλωση».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση