GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ από την Γαλλία, αλλά...

L'équipe de France 2 interpellé brutalement en... από morandini Maria Denaxa Την στιγμή που τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν...


L'équipe de France 2 interpellé brutalement en... από morandini

Maria Denaxa

Την στιγμή που τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο απίστευτες... σοκαριστικές σκηνές αστυνομικής βίας, ακόμα και εναντίον ΑμεΑ σε αναπηρική καρέκλα αλλά και κατά τηλεοπτικού συνεργείου απο τις διαδηλώσεις την προηγούμενης Πέμπτης στη Γαλλία, ξαφνικά 17 γαλλίδες πρώην υπουργοί έρχονται με ανακοίνωση τους και δηλώνουν ότι πλέον δεν θα σιωπούν όταν βρίσκονται αντιμέτωπες με περιπτώσεις σεξουαλικής παρενόχλησης στην πολιτική!

Τόσο καιρό αλήθεια που ήταν?

Θα είχε αξία η ανακοίνωση και δεν θα σήκωνε αμφισβήτηση, αν μέσα σ αυτό το εκρηκτικό κλίμα που ζούμε στη Γαλλία, οι εν λόγω κυρίες που στην πλειοψηφία τους προερχονται απο την αριστερά, έπαιρναν ανάλογη πρωτοβουλία και για την αστυνομική βία εναντίον τουλάχιστον του ΑμεΑ. Ομως τσιμουδιά απο παντού!

Η πρωτοβουλία των 17 γυναικών τη δεδομένη στιγμή εξοργίζει ακόμη περισσότερο, γιατί όλα τα σοβαρά ΜΜΕ όπως είναι η Journal du Dimanche, την έχουν κάνει πρώτο θέμα, ενώ η επίθεση των αστυνομικών κατά του ΑμεΑ στο Bοrdeaux προχθές, είναι σαν να μην έγινε ποτέ!

Δείτε τα βίντεο, δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας =>

https://twitter.com/NuitDebout…/…/731242656970514433/video/1

http://www.dailymotion.com/…/x4afign_l-equipe-de-france-2-i…

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση