GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απέλυσαν ρεσεψιονίστ επειδή δε φορούσε ψηλοτάκουνα

Οι προϊστάμενοι της 27χρονης Nicola Thorp, την έστειλαν σπίτι της όταν η νεαρή αρνήθηκε να φορέσει ψηλοτάκουνες γόβες στη δουλειά. Η ν...


Οι προϊστάμενοι της 27χρονης Nicola Thorp, την έστειλαν σπίτι της όταν η νεαρή αρνήθηκε να φορέσει ψηλοτάκουνες γόβες στη δουλειά. Η νεαρή από την περιοχή Hackney στο βορειοανατολικό Λονδίνο, εργαζόταν στην χρηματιστηριακή εταιρεία PwC ως ρεσεψιονίστ και εκεί την ενημέρωσαν πως θα πρέπει να φοράει γόβες με ψηλό τακούνι μιας και αυτός ήταν ο στιλιστικός κώδικας της εταιρείας.
Η νεαρή αν και τους ανέφερε ότι δυσκολευόταν να εργάζεται τόσες ώρες πάνω σε ψηλά τακούνια και αντ' αυτού τους πρότεινε να φορά κομψά παπούτσια χωρίς τακούνι, εκείνοι αρνήθηκαν και της ζήτησαν να αγοράσει ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα.
Όταν εκείνη παραπονέθηκε πως οι άντρες συνάδελφοί της δεν είχαν την ίδια αντιμετώπιση, απολύθηκε χωρίς αποζημίωση.
"Τους είπα να μου δώσουν έναν λόγο του γιατί τα φλατ παπούτσια θα επηρέαζαν τη δουλειά μου, αλλά δεν είπαν τίποτα", είπε η 27χρονη στο BBC. Η ίδια πρόσθεσε, ότι όταν τους ρώτησε αν ένας άντρας συνάδελφός της θα μπορούσε να κάνει την ίδια βάρδια με εκείνη πάνω σε τακούνια, εκείνοι απλά γέλασαν.



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση