GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελεύθεροι οι γονείς της μικρής Μαρίας

Ελεύθεροι έφυγαν από τα δικαστήρια της Ευελπίδων οι γονείς της 4χρονης Μαρίας-Ειρήνης που εξαφανίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής του Π...


Ελεύθεροι έφυγαν από τα δικαστήρια της Ευελπίδων οι γονείς της 4χρονης Μαρίας-Ειρήνης που εξαφανίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα από τη μάντρα του παππού της στο Σκαραμαγκά.

Η δίκη τους αναβλήθηκε για τις 6 Μαίου λόγω της αποχής των δικηγόρων.
Αν και ο συνήγορος υπεράσπισης του ζευγαριού ζήτησε αναβολή 15 ημερών το  αίτημα δεν έγινε δεκτό από το δικαστήριο με την εισαγγελέα της έδρας, μάλιστα, να παρατηρεί απευθυνόμενη στον δικηγόρο: "Είναι  μια κατηγορία που εχει άλλη απαξία εκτός απο την ποινική μπορεί να σας δώσουν άδεια από το δικηγορικό σύλλογο".
Το ζευγάρι, το οποίο κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο σε βαθμό πλημμελήματος ,  ρωτήθηκε από την πρόεδρο για την μόνιμη κατοικία τους στην οποία και θα μεταβεί κοινωνική λειτουργός στο πλαίσιο της έρευνας όπου γίνεται για τις συνθήκες που ζει η μικρή.
Ο πατέρας του παιδιού δήλωσε ενώπιον του δικαστηρίου ότι είναι άνεργος ναυτικός και αυτή την περίοδο εργάζεται με τον πατέρα του.
Όσο για την μητέρα υποστήριξε πως δεν εργάζεται καθώς , όπως είπε , "μεγαλώνω  τρία παιδιά".

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, η εισαγγελέας ανηλίκων θα ανάψει το "πράσινο φως" για την επιστροφή της μικρής Μαρίας -Ειρήνης στο σπίτι της, μόνο όταν ολοκληρωθεί η έρευνα που είναι σε εξέλιξη.
Η εισαγγελέας ανηλίκων, με εντολή της οποίας η μικρή Μαρία-Ειρήνη είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, αναμένει τα πορίσματα των παιδοψυχολόγων και των παιδιάτρων που εξετάζουν το κοριτσάκι. Μόνο εφόσον οι γιατροί και το επιστημονικό προσωπικό του νοσοκομείου και η κοινωνική λειτουργός αποφανθούν ότι το παιδί μπορεί να επιστρέψει στο οικογενειακό του περιβάλλον  η ειςαγγελέας ανηλικων θα  πει το " ναι".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση