GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτό είναι το πλάνο Μανωλά για τον τελικό με τον Ολυμπιακό

Κορυφώνεται η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον τελικό Κυπέλλου της Τρίτης με τον Ολυμπιακό και μαζί της η αγωνία του Στέλιου Μανωλά. Ο προ...


Κορυφώνεται η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον τελικό Κυπέλλου της Τρίτης με τον Ολυμπιακό και μαζί της η αγωνία του Στέλιου Μανωλά.
Ο προπονητής της «Ένωσης» περιμένει με αγωνία να διαπιστώσει την κατάσταση του Πέτρου Μάνταλου. Χθες έλαβε μέρος στο πρόγραμμα της ομάδας ανεβάζοντας ρυθμούς και συμμετείχε στις ασκήσεις τακτικής αλλά μπαίνοντας επιφυλακτικά στις φάσεις. Αναμένεται να είναι στην αποστολή που θα ανακοινωθεί, αλλά σαφέστερη εικόνα για την κατάστασή του θα υπάρξει μετά και την προπόνηση της Δευτέρας, που θα γίνει στο ΟΑΚΑ.
Το άλλο μεγάλο ερωτηματικό έχει να κάνει με τον αντικαταστάτη του τιμωρημένου Έλντερ Μπαρμπόσα. Η χρησιμοποίηση των Βάργκας, Αραβίδη και Τζεμπούρ μαζί στις χθεσινές ασκήσεις τακτικής μαρτυρά πως το σχήμα αυτό, με τους δύο πρώτους στα άκρα και τον τρίτο στην κορυφή της επίθεσης, έχει τον πρώτο λόγο.
Πάντως υπάρχουν και εναλλακτικά σενάρια, με τη χρησιμοποίηση του Μπουονανότε ή του Πλατέλλα στα άκρα, αλλά ακόμη και με μια πιο εξεζητημένη επιλογή: να παίξει ο Μπακάκης στο δεξί άκρο της άμυνας και μπροστά του ο Γκάλο, κάτι που δεν έχει εφαρμοστεί ποτέ στην ΑΕΚ αλλά είχε δοκιμαστεί όταν οι δυο τους έπαιζαν στον Παναιτωλικό. Μια άλλη πιο… συντηρητική σκέψη αφορά στη χρησιμοποίηση του Κορδέρο επίσης στον άξονα και την προώθηση του Μάνταλου.
Στο μεταξύ, οποιαδήποτε κουβέντα για προπονητή ή μεταγραφικά έχει «παγώσει» μέχρι τον τελικό. Ο Κίκε Φλόρες αρέσει και είναι οικονομικά προσιτός για την ΑΕΚ, ενώ πιο δυνατά θα «παίξει» και του Πάκο Χέμεθ εφόσον η Ράγιο σήμερα υποβιβαστεί. Όσον αφορά στον Πορτογάλο ακραίο Ούκρα της Ρίο Άβε, το ενδιαφέρον είναι δεδομένο, αλλά δεν έχει «κλείσει».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση