GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δημοσιογράφος αιχμάλωτος της Αλ Κάιντα κάνει νέα δραματική έκκληση για βοήθεια

Μία νέα φωτογραφία του Ιάπωνα δημοσιογράφου που έχει εξαφανιστεί και θεωρείται ότι κρατείται όμηρος από μία πτέρυγα της Αλ Κάιντα στη Συρ...


Μία νέα φωτογραφία του Ιάπωνα δημοσιογράφου που έχει εξαφανιστεί και θεωρείται ότι κρατείται όμηρος από μία πτέρυγα της Αλ Κάιντα στη Συρία δόθηκε στη δημοσιότητα.

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία, ο δημοσιογράφος Τζουμπέι Γιασούντα, φοράει μία πορτοκαλί φόρμα και κρατά ένα σημείωμα γραμμένο στα ιαπωνικά το οποίο γράφει «Σας παρακαλώ βοηθήστε με. Αυτή είναι η τελευταία μου ευκαιρία».

Τα ιαπωνικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Γιασούντα έπεσε θύμα απαγωγής από το Μέτωπο Αλ Νόσρα αφού μπήκε στη Συρία από την Τουρκία τον περασμένο Ιούνιο.

Αξιωματούχος του υπουργείου Εξωτερικών της Ιαπωνίας μιλώντας στους δημοσιογράφους δήλωσε ότι η κυβέρνηση συλλέγει στοιχεία προκειμένου να εξακριβώσει αν ο άνδρας αυτός είναι όντως ο Ιάπωνας δημοσιογράφος και ότι γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να εξασφαλιστεί η απελευθέρωση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση