GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουμουτσάκος: Η ΝΔ δεν θα ψηφίσει το ασφαλιστικό

«Η ΝΔ δεν θα ψηφίσει τα μέτρα που θα φέρει η κυβέρνηση στη Βουλή», είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Γ...


«Η ΝΔ δεν θα ψηφίσει τα μέτρα που θα φέρει η κυβέρνηση στη Βουλή», είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Γιώργος Κουμουτσάκος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

Ο κ. Κουμουτσάκος εξήγησε ότι οι χειρισμοί της κυβέρνησης, οι καθυστερήσεις, η συνειδητή μετάθεση αποφάσεων έχουν οδηγήσει την κυβέρνηση και τη χώρα σε αξιέξοδο δίλημμα: ή μία βαριά συνθηκολόγηση με δυσβάστακτα μέτρα ή μία καταστροφική ρήξη με την Ευρώπη. Η ΝΔ δεν πρόκειται να συμπράξει με κανένα από τα δύο αυτά διλήμματα.

Ειδικότερα για το ασφαλιστικό, ο κ. Κουμουτσάκος είπε ότι η θέση της ΝΔ είναι σταθερή, άρνηση στην ψήφιση του νομοσχεδίου που είναι αντιαναπτυξιακό.

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση