GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συμβουλευτείτε τους θαμώνες σας

Για να ανανεώσετε την επιχείρησή σας και να βελτιώσετε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας, πρέπει απλά να ρωτήσετε εκείνους που σας τιμούν...

Για να ανανεώσετε την επιχείρησή σας και να βελτιώσετε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας, πρέπει απλά να ρωτήσετε εκείνους που σας τιμούν καθημερινά με την παρουσία τους, τους ίδιους τους θαμώνες σας. Δείξτε τους ότι για εσάς μετράει η γνώμη τους και δεν θα χάσετε. Εμείς θα σας προτείνουμε κάποιους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να δώσετε το λόγο στο κοινό σας.

Τα σπέσιαλ πιάτα και ποτά της εβδομάδας θα μπορούσαν να αποφασίζονται από το ίδιο το κοινό σας, και μάλιστα γρήγορα και εύκολα με τη βοήθεια των σελίδων σας στα social media.

Διεξάγετε ψηφοφορίες για το ποιό θα είναι το θέμα μιας βραδιάς, καθώς και για το ποια πιάτα / ποτά θα ήταν καλύτερο να σερβιριστούν εκείνη τη βραδιά.

Αφήστε το κοινό σας να αποφασίσει για το όνομα του νέου cocktail που δημιουργήσατε.

Διοργανώστε μία βραδιά γευσιγνωσίας, όπου τα φαγητά σας θα προσφέρονται δωρεάν στο κοινό για δοκιμή. Μπορείτε να διεξάγετε ένα διαγωνισμό στα social media, οι νικητές του οποίου θα δοκιμάσουν τα πιάτα σας. Ακούστε τα σχόλιά τους, την κριτική τους και πράξτε αναλόγως.

Μιλήστε με τους θαμώνες σας. Κάντε εναλλακτικές προτάσεις, ρωτήστε αν άρεσαν οι παραγγελίες τους και πάνω απ’όλα…
…δώστε τους σημασία
Πηγή: http://cabare.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση