GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το πόθεν έσχες του Γιώργου Σταθάκη

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα πόθεν έσχες των πολιτικών του οικονομικού έτους 2013, για χρήση του 2012. Ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθ...


Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα πόθεν έσχες των πολιτικών του οικονομικού έτους 2013, για χρήση του 2012. Ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης, έχει καταθέσεις ύψους 1,9 εκατομμυρίων ευρώ σε τράπεζες της Ελλάδας και της Κύπρου, ενώ σε επίπεδο εισοδημάτων, μαζί με τη σύζυγό του είχαν 28.113,23 ευρώ από τη βουλευτική αποζημίωση και 44.521,97 ευρώ από λοιπά εισοδήματα.
Η οικογένεια Σταθάκη δηλώνει 51 εγγραφές ακινήτων, μεταξύ των οποίων αγροτεμάχια, σε Χανιά, Κορινθία, Αττική και Αχαΐα, με τον υπουργό να έχει στη δική του κατοχή τα 13 εξ αυτών.
Τη χρονιά που εξελέγη βουλευτής ο Γιώργος Σταθάκης προχώρησε στην πώληση μεριδίων αμοιβαίων κεφαλαίων, μειώνοντας το χαρτοφυλάκιό του και ειδικότερα στα αμοιβαία κεφάλαια ξένων επενδυτικών οίκων. Η οικογένεια έχει στην κατοχή της και δύο αυτοκίνητα.
Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το πόθεν έσχες του Γιώργου Σταθάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση