GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αθηνά Οικονομάκου: Η γευστική αμαρτία στην οποία δεν μπορεί να αντισταθεί

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει τέλειες αναλογίες χωρίς να ακολουθεί κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής. Πολλές φορές επιτρέπει στον εα...


Η Αθηνά Οικονομάκου έχει τέλειες αναλογίες χωρίς να ακολουθεί κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής. Πολλές φορές επιτρέπει στον εαυτό της μικρές παρασπονδίες.

«Τρώω τα πάντα γιατί δεν θέλω να στερούμαι καμία τροφή. Όμως, αποφεύγω τα γλυκά, τα αναψυκτικά και το αλκοόλ. Η αγαπημένη μου 'γουρουνιά' είναι οι τηγανιτές πατάτες που απολαμβάνω χωρίς ενοχές» αναφέρει στο περιοδικό People.

Έχει εντάξει στο πρόγραμμα της και τη γυμναστική. Ποιο είδος άθλησης προτιμά;

«Έχω αγαπήσει πολύ την aerial yoga όπου κάνω μαθήματα 2 με 3 φορές τη βδομάδα. Πραγματικά, μου φτιάχνει τη διάθεση και ταυτόχρονα γυμνάζω όλο μου το σώμα».

Ακόμα ένα καλοκαίρι η ηθοποιός θα βρίσκεται στη Μύκονο. Εκεί, στο νησί των ανέμων επιλέγει να κυκλοφορεί χωρίς ίχνος make up.

«Τώρα το καλοκαίρι αποφεύγω να βάφομαι γιατί θέλω να αναπνέει η επιδερμίδα μου. Γενικά, μου αρέσει πολύ το natural μακιγιάζ και προτιμώ να δίνω ένταση στα χείλη φορώντας έντονα χρώματα κραγιόν. Στις επίσημες εμφανίσεις επιμένω σταθερά στο smokey eyes» αναφέρει.

Όσο για το αγαπημένο της summer look;

«Είμαι λάτρης του boho style! Επίσης αγαπώ πολύ τα αξεσουάρ και τα κοσμήματα για αυτό αποφάσισα να κάνω την προσωπική μου συλλογή, all over by Athina Oikonomakou. Πιστεύω πως ένα απλό φόρεμα μπορείς να το αναδείξεις με τα κατάλληλα κοσμήματα» καταλήγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση