GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μητρόπουλος: Θεωρώ ότι εντός Μαΐου δεν θα έχουμε συμφωνία

Την εκτίμηση ότι πρόθεση των δανειστών είναι να σπρώξουν τη διαπραγμάτευση με την Ελλάδα μετά το βρετανικό δημοψήφισμα εξέφρασε ο πρόεδρο...


Την εκτίμηση ότι πρόθεση των δανειστών είναι να σπρώξουν τη διαπραγμάτευση με την Ελλάδα μετά το βρετανικό δημοψήφισμα εξέφρασε ο πρόεδρος της Ένωσης για την Υπεράσπιση της Εργασίας και του Κοινωνικού Κράτους, Αλέξης Μητρόπουλος, μιλώντας στον Real Fm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Τη Δευτέρα δεν θα έχουμε συμφωνία. Θεωρώ επίσης ότι εντός Μαΐου δεν θα έχουμε συμφωνία», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Μητρόπουλος και πρόσθεσε: «Στις 24 Μαΐου κατά τη δική μου εκτίμηση δεν θα υπάρξει συμφωνία και θεωρώ ότι ένα μεγάλο κομμάτι των δανειστών θα σύρει την κυβέρνηση και μετά το αγγλικό δημοψήφισμα, διότι κάποιοι θεωρούν ότι ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα κυρίως αν ο αγγλικός λαός αποφασίσει υπέρ του brexit θα υπάρξει θρυαλλίδα τεκτονικών εξελίξεων στην Ευρώπη».

Συνέχισε δε λέγοντας ο κ. Μητρόπουλος: «Υπό αυτή την έννοια θεωρώ ότι μεγάλη, ισχυρή, η ισχυρότερη – το αναδιατυπώνω- μερίδα των δανειστών παίζει και με την ιδέα, οδηγώντας σε ασφυξία ρευστότητας την ελληνική κυβέρνηση, να την οδηγήσει χρονικά και μετά το αγγλικό δημοψήφισμα, ώστε να την εκβιάσει διότι κάποιοι εκτιμούν ότι και η κυβέρνηση από τα wikileaks και μετά κι αυτή εξεβίασε το σύνολο των διαπραγματευτικών θεσμών».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση