GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θεοχάρης: Αυτό το νομοσχέδιο θα οδηγήσει στην πτώση σας

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο Ανεξάρτητος Βουλευτής Χάρης Θεοχάρης στη συζήτηση για το Ασφαλιστικό-Φορ...


Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο Ανεξάρτητος Βουλευτής Χάρης Θεοχάρης στη συζήτηση για το Ασφαλιστικό-Φορολογικό. «Έχουμε μπροστά μας το νομοσχέδιο που θα οδηγήσει στην πτώση σας. Πρέπει να φύγετε» είπε  χαρακτηριστικά στο ξεκίνημα της ομιλίας του, τονίζοντας ότι με αυτό το νομοσχέδιο η κυβέρνηση ολοκληρώνει το έγκλημα εις βάρος των αδυνάμων, εις βάρος της Ελλάδας που παράγει, εις βάρος της ελπίδας όσων πίστεψαν σε αυτήν.

«Φέρνετε ένα ασφαλιστικό που δεν θέλει ο λαός: βάζει τη σύνταξη στον ίδιο κουβά με τις μίζες, είναι άνισο και άδικο, ρίχνει τα λεφτά του ασφαλισμένου σε μια μαύρη τρύπα για να τα παίρνουν οι πρόωρα συνταξιοδοτημένοι και οι ευνοημένοι», υπογράμμισε.

Σε ότι αφορά το φορολογικό, ο Χάρης Θεοχάρης σημείωσε ότι η κυβέρνηση ακολουθεί την ίδια πρακτική κατακρεούργησης χωρίς λογική. «Οι αγρότες ξεχνάνε τις αφορολόγητες επιδοτήσεις. Το επόμενό σας θύμα θα είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι. Για αυτό σας στηρίζουν και οι φίλοι σας από το εξωτερικό. Για να σπάσετε και αυτό το ταμπού στη χώρα. Γελοιοποιήσατε τους αντιμνημονιακούς, θάψατε το κούρεμα του χρέους, ξεφτιλίσατε τις προεκλογικές υποσχέσεις, κονιορτοποιήσατε την έννοια της αριστεράς. Ένα πράγμα μένει και μετά θα σας πετάξουν έξω: να απολύσετε δημοσίους υπαλλήλους. Θα το κάνετε», δήλωσε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση