GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρακομπελάδικο, ένα αυθεντικό ρακάδικο στο Μαρούσι

Όσοι είστε λάτρεις της ελληνικής κουζίνας, της αυθεντικής κρητικής ρακής και των μεζεδοπωλείων με φιλική ατμόσφαιρα και παρεΐστικο περιβά...



Όσοι είστε λάτρεις της ελληνικής κουζίνας, της αυθεντικής κρητικής ρακής και των μεζεδοπωλείων με φιλική ατμόσφαιρα και παρεΐστικο περιβάλλον, τότε αξίζει να επισκεφτείτε το Ρακομπελάδικο, στο Μαρούσι.


Πρόκειται για ένα αυθεντικό ρακάδικο, πολύ κοντά στο σταθμό του ΗΣΑΠ Μαρούσι, το οποίο μόλις το επισκεφτείτε θα γίνει σίγουρα το στέκι σας. Ειδικά τώρα που ο καιρός ανοίγει και διαθέτει ένα άνετο μπαλκόνι με θέα σε έναν από τους κεντρικότερους πεζόδρομους του Αμαρουσίου.

Στα συν του, επίσης, και ο ανανεωμένος του κατάλογος ο οποίος έχει εμπλουτιστεί με πιο καλοκαιρινά πιάτα όπως κρύα ορεκτικά κ.α. για να σας βάζει σε πειρασμό και να κρατάει το ενδιαφέρον σας αμείωτο.



Σημειώστε ότι στο Ρακομπελάδικο οι γευστικοί μεζέδες έχουν την τιμητική τους, οι οποίοι συνοδεύονται ιδανικά με ρεθυμνιώτικη ρακή, κρητικό κρασί, τσίπουρο ή ρακόμελο. Από τις best seller προτάσεις του καταλόγου μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το απάκι σφουγγάτο, τα χοιρινά μπριζολάκια και την τηγανιά κοτόπουλο.
Tip: Το soundtrack περιλαμβάνει ελληνικές έντεχνες επιλογές.



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση