GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης εναντίον των οπαδών που αποδοκίμασαν τον Διαμαντίδη

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ Άρης επικρίνει τους οπαδούς που αποδοκίμασαν τον Δημήτρη Διαμαντίδη στο χθεσινό παιχνίδι για τα ημιτελικά...


Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ Άρης επικρίνει τους οπαδούς που αποδοκίμασαν τον Δημήτρη Διαμαντίδη στο χθεσινό παιχνίδι για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος μπάσκετ, κάνει λόγο «για οπαδικό παροξυσμό» και «επιλήψιμη συμπεριφορά».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ευχαριστεί τον προπονητή, τους αθλητές και τον κόσμο της για μία ακόμα μεγάλη εμφάνιση και ένδοξη νίκη επί ενός μεγάλου αντιπάλου. Οφείλει όμως να επισημάνει στους φιλάθλους της ότι οι μεγάλες νίκες διακυβεύονται από άσχημες μεμονωμένες οπαδικές συμπεριφορές που απολογιστικά αναιρούν την αξία τους.

Ο οπαδικός παροξυσμός σε βάρος συγγενών των αντιπάλων αθλητών δεν προσθέτει τίποτα στον αγώνα μας να αναρριχηθούμε στην κορυφή. Και σε κάθε περίπτωση αποτελεί και επιλήψιμη συμπεριφορά κινούμενη εκτός των αθλητικών αξιών που διαχρονικά η ομάδα μας και η ιστορία της υπηρετεί.

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ έχει κάνει επανειλημμένες προσπάθειες να διαφυλάξει τα σύμβολα και τους θρύλους της, παίκτες, προπονητές και παράγοντές της, ιστορικές μορφές της σύγχρονης αθλητικής ιστορίας από παρόμοιες υποτιμητικές συμπεριφορές οπαδών αντιπάλων ομάδων. Το ίδιο οφείλει να πράττει και για τις εμβληματικές προσωπικότητες των άλλων ομάδων.

Παρακαλεί λοιπόν το φίλαθλο κόσμο της στον αυριανό (11/05) αγώνα της ομάδας μας να αποδείξει την μπασκετική του ανωτερότητα και να βοηθήσει πραγματικά την ομάδα μας στη δύσκολη προσπάθειά της να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται. Μέσα όμως από δράσεις και εκδηλώσεις αθλητικού πολιτισμού».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση