GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι εξομολογήσεις του Λάκη Γαβαλά...

Epi Trimi ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Λάκης Γαβαλάς: « Έχω φτιάξει ένα δικό μου μαγικό κόσμο… ήμουν και είμαι καλά»! Εκκεντρικός με άποψη, δι...

Epi Trimi
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
Λάκης Γαβαλάς: « Έχω φτιάξει ένα δικό μου μαγικό κόσμο… ήμουν και είμαι καλά»!


Εκκεντρικός με άποψη, διάθεση για ζωή και δημιουργία ο Λάκης μας άνοιξε την καρδιά του. Ένας άνθρωπος με σουρεαλιστικό και ιδιόμορφο χιούμορ μέσα στη γκρίζα μας καθημερινότητα δίνει φως και λάμψη στα κακώς κείμενα.

Όπως πάντα αφοπλιστικά ειλικρινής μας μίλησε για όλους και για όλα. Ο Λάκης Γαβαλάς από ένα πείσμα ξεκίνησε να εργάζεται σε τσαγκαράδικο στο Μοναστηράκι σε ηλικία 17 ετών και αυτό υπήρξε και η αφορμή για να αγαπήσει τα αξεσουάρ.

Στην Ιταλία, όπου πήγε στη συνέχεια, αγάπησε τη μόδα σε όλο της το μεγαλείο και εκεί του μπήκε το… «μικρόβιο» να ασχοληθεί μαζί της. Σήμερα, μετά την πρόσφατη περιπέτειά του με τη δικαιοσύνη, ο Λάκης Γαβαλάς βάζει ξανά την υπογραφή του σε εμβληματικές τσάντες του οίκου Hermès, όπως οι θρυλικές Kelly και Birkin. Επίσης, έχοντας τη δική του εκπομπή «Good Lak» στο «Βlue Sky», ο Λάκης Γαβαλάς εκτελεί χρέη παρουσιαστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση