GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι ζήτησε ο Τσακαλώτος από τους δημοσιογράφους για τα capital controls – BINTEO

Για την άρση των capital controls ρωτήθηκε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για τα απ...

Για την άρση των capital controls ρωτήθηκε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για τα αποτελέσματα του Eurogroup και τη συμφωνία.

"Εξαρτάται από το πόσο ο κόσμος θα δει αλλαγές που προκύπτουν από αυτή τη συμφωνία" υποστήριξε ο κ. Τσακαλώτος επισημαίνοντας ότι "ο βασικός όρος είναι να επιστρέψουν χρήματα στις τράπεζες".

Στη συνέχεια ο υπουργός Οικονομικών απευθύνθηκε στους δημοσιογράφους λέγοντας:

"Μπορείτε να βάλετε κι εσείς το χεράκι σας για βοηθήσετε να φύγουν νωρίτερα τα capital controls, εάν αναλύσετε σωστά αυτή τη συμφωνία με τα θετικά και τα αρνητικά και δεν δημιουργείται μια εικόνα που δημιουργήθηκε - όχι μόνο από εσάς, έβαλαν κι άλλοι το χεράκι τους - ότι δεν πρόκειται να γίνει η συμφωνία, ότι καταρρέει η διαπραγμάτευση, ότι δεν θα γίνει η εκταμίευση. Όπως καταλαβαίνετε αυτό δεν βοήθησε στην χαλάρωση των capital controls".

Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση