GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Eπεισοδιακές διαδηλώσεις στο Παρίσι για τον νέο εργατικό νόμο ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Χιλιάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στο Παρίσι, αλλά και σε πολλές άλλες πόλεις στη Γαλλία, για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στην εργασιακή...


Χιλιάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στο Παρίσι, αλλά και σε πολλές άλλες πόλεις στη Γαλλία, για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στην εργασιακή μεταρρύθμιση της σοσιαλιστικής κυβέρνησης.
Η κεντρική πορεία πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι υπό βροχή και υπό στενή αστυνομική παρακολούθηση, ενώ επεισόδια σημειώθηκαν σε διάφορες πόλεις, όπου έλαβαν χώρα οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας.
Συγκεκριμένα, οι διαδηλωτές πορεύτηκαν προς το κτίριο της Κάτω Βουλής, όπου διεξήχθη η ψηφοφορία, προσπαθώντας με τον τρόπο αυτό να αυξήσουν την πίεση προς τους βουλευτές, αλλά και προς την κυβέρνηση. Προσπάθησαν να μπουν στο κτίριο και πετώντας πέτρες και βόμβες μολότοφ συγκρούστηκαν με την αστυνομία, η οποία χρησιμοποίησε χημικά.
Δείτε τις φωτο εδώ:
 Δείτε το βίντεο εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση