GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Egyptair: Συγκλονίζουν οι εικόνες από τα συντρίμμια του αεροπλάνου

Συγκλονιστικές είναι οι πρώτες εικόνες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από τα συντρίμμια του μοιραίου Airbus των αιγυπτιακών αερο...


Συγκλονιστικές είναι οι πρώτες εικόνες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από τα συντρίμμια του μοιραίου Airbus των αιγυπτιακών αερογραμμών. Προς το παρόν δεν έχει ξεκαθαριστεί κατά πόσο η πτώση του αεροσκάφους οφείλεται σε τρομοκρατική ενέργεια, σε μηχανική βλάβη ή σε κάποιο άλλο αίτιο. 

Η Γαλλία επανέλαβε πως όλα τα σενάρια εξακολουθούν να εξετάζονται σχετικά με τα αίτια της συντριβής του Airbus A320 της Egyptair που κατέπεσε στη Μεσόγειο, μετά την επιβεβαίωση σήμερα ότι υπήρξε καπνός μέσα στο αεροσκάφος πριν από την καταστροφή.

"Αυτή τη στιγμή (...) εξετάζονται όλα τα σενάρια και δεν προκρίνεται κανένα", δήλωσε ο γάλλος υπουργός Εξωτερικών Ζαν-Μαρκ Ερό αφού συναντήθηκε στο Παρίσι με τους συγγενείς των θυμάτων.

Αμερικανικά μέσα ενημέρωσης αποκάλυψαν χθες Παρασκευή το βράδυ πως το αυτόματο σύστημα επικοινωνιών του αεροσκάφους είχε εκπέμψει λίγο πριν από την πτώση συναγερμούς για παρουσία καπνού αδιευκρίνιστης προέλευσης στο εμπρός τμήμα της καμπίνας και στη συνέχεια για βλάβη του υπολογιστή ελέγχου του αεροπλάνου.

Οι γάλλοι ερευνητές επιβεβαίωσαν σήμερα την ύπαρξη συναγερμών για καπνό στην καμπίνα, αν και έκριναν πρόωρο σ' αυτό το στάδιο να καταλήξουν σε συμπεράσματα.

Το A320 της Egyptair εκτελούσε πτήση από το Παρίσι στο Κάιρο με 66 επιβαίνοντες, από τους οποίους 30 ήταν Αιγύπτιοι και 15 Γάλλοι. Κατέπεσε την Πέμπτη στη Μεσόγειο αφού εξαφανίσθηκε από τις οθόνες των ραντάρ.

Τα πρώτα συντρίμμια του αεροσκάφους ανακαλύφθηκαν στη θάλασσα σε απόσταση 290 χλμ. βόρεια της Αλεξάνδρειας από αεροπλάνα και σκάφη των αιγυπτιακών ενόπλων δυνάμεων.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση