GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κινδυνεύει να χάσει το Euro o Κριστιάνο Ρονάλντο;

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται τις τελευταίες ώρες τα ιατρικά επιτελεία τόσο της Ρεάλ όσο και της Εθνικής Πορτογαλίας σε ό,τι αφορά...


Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται τις τελευταίες ώρες τα ιατρικά επιτελεία τόσο της Ρεάλ όσο και της Εθνικής Πορτογαλίας σε ό,τι αφορά στην κατάσταση του Κριστιάνο Ρονάλντο.
Ο σούπερ σταρ της «βασίλισσας» αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Η σεζόν βρίσκεται στην τελική της ευθεία και από τη μία η ομάδα της Μαδρίτης τον ζορίζει εν μέρει για να είναι έτοιμος στη ρεβάνς με τη Σίτι την προσεχή Τετάρτη και από την άλλη η Πορτογαλία αγωνιά. Γιατί; Σύμφωνα με τον γιατρό Νούνο Κάμπος, που είχε ασχοληθεί με τον CR7 και το πρόβλημα που αντιμετώπιζε Κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ του 2014, υπάρχει θέμα, αν ζοριστεί.
«Κανονικά χρειάζεται 18 με 21 μέρες η αποκατάσταση του τραυματισμού που έχει ο Κριστιάνο, πρώτα 12 με 14 μέρες ανάρρωσης κι έπειτα 5 με 7 ημέρες για να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς. Θα έπρεπε φυσιολογικά να λείψει και από τη ρεβάνς με τη Σίτι, αλλά και από το ματς με τη Βαλένθια, στις 8 Μαΐου. Κατ' εμέ, αν ζοριστεί, πλέον βάσει σε κίνδυνο ακόμα και τη συμμετοχή του στο Euro 2016», είπε χαρακτηριστικά ο Κάμπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση