GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε νέα υψηλά έτους το Χρηματιστήριο στον απόηχο του Eurogroup

Υψηλά κέρδη κατέγραψαν οι τιμές των μετοχών στη χρηματιστηριακή αγορά, η οποία κινήθηκε σε νέα υψηλά έτους, στον απόηχο των θετικών ε...


Υψηλά κέρδη κατέγραψαν οι τιμές των μετοχών στη χρηματιστηριακή αγορά, η οποία κινήθηκε σε νέα υψηλά έτους, στον απόηχο των θετικών εξελίξεων στο χθεσινό Eurogroup που φέρνουν πιο κοντά την τελική συμφωνία της κυβέρνησης με τους δανειστές.

O Γενικός Δείκτης Τιμών κινήθηκε ανοδικά για πέμπτη συνεχή συνεδρίαση και έκλεισε στις 629,29 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 3,15%. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 196,471 εκατ. ευρώ, ενώ διακινήθηκαν 289.452.615 τεμάχια.

Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι δείκτες των Τραπεζών (+6,72%), των Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας (+3,95%), των Τροφίμων (+3,52%) και των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (+2,91%). Πτώση σημείωσε μόνο ο δείκτης των Χημικών (-0,66%).

Ανοδικά κινήθηκαν 82 μετοχές, 23 πτωτικά και 21 παρέμειναν σταθερές.

Ράλι καταγράφηκε και στην αγορά ελληνικών ομολόγων, με τις αποδόσεις του 10ετούς ομολόγου να υποχωρεί κάτω από το 8%.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση