GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λαφαζάνης: Με τη συμφωνία στο Eurogroup ακυρώνεται ο ρόλος της Βουλής

Έντονη κριτική ασκεί στην κυβέρνηση ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, για τις αποφάσεις του Eurogroup. Συγκεκριμένα...


Έντονη κριτική ασκεί στην κυβέρνηση ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, για τις αποφάσεις του Eurogroup.

Συγκεκριμένα κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «συμφώνησε στο άτυπο γραφειοκρατικό παραμάγαζο του Σόιμπλε, που το αποκαλούν Eurogroup, ότι δεν θα μπορεί να υπάρξει κούρεμα του χρέους και ότι με Προεδρικό Διάταγμα θα μπορεί να περικόπτονται αυτόματα, ερήμην και της Βουλής, ακόμα και της κυβέρνησης, μισθοί, συντάξεις ή και να επιβάλλονται φόροι».

«Τώρα ακυρώνεται η Βουλή η οποία μέχρι πρότινος είχε έναν διεκπεραιωτικό ρόλο για τις εντολές τής τρόικα και του κουαρτέτου» αναφέρει ο κ. Λαφαζάνης και συνεχίζει:

«Τέτοιες εξευτελιστικές, αντιδημοκρατικές ρυθμίσεις δεν έχουν εφαρμοσθεί ούτε στη χειρότερη αποικία και μόνο "στρατός κατοχής" θα μπορούσε να επιβάλει στη χώρα. Η μόνη απάντηση στον εξευτελισμό, το διασυρμό και τη λεηλασία είναι μια μεγάλη δημοκρατική αντιμνημονιακή ανατροπή».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση