GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Euroleague: Τζάμπολ με τέσσερις Έλληνες στο final four

Ξεκινάει σήμερα η σημαντικότερη ευρωπαϊκή διοργάνωση στο χώρο του μπάσκετ, καθώς το τζάμπολ για το final 4 της Euroleague στο Βερολίνο ...


Ξεκινάει σήμερα η σημαντικότερη ευρωπαϊκή διοργάνωση στο χώρο του μπάσκετ, καθώς το τζάμπολ για το final 4 της Euroleague στο Βερολίνο θα γίνει με τους αγώνες ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Λοκομοτίβ Κουμπάν και Φενερμπαχτσέ-Λαμποράλ Κούτσα.
Κι αν αυτή την φορά η Ελλάδα δεν θα εκπροσωπηθεί στην τελική τετράδα της διοργάνωσης από κάποια ομάδα, εντούτοις το ελληνικό στοιχείο είναι αρκετά έντονο στις αναμετρήσεις, από τις οποίες τουλάχιστον δύο Έλληνες θα προκριθούν στον τελικό της Κυριακής.
Η αρχή θα γίνει στις 19:00 με το ρωσικό «εμφύλιο», ανάμεσα στο μεγάλο φαβορί, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και στην «πρωτάρα», Λοκομοτίβ Κουμπάν. Η με άλλα λόγια, Δημήτρης Ιτούδης εναντίον Γιώργου Μπαρτζώκα. Ο πρώτος φιλοδοξεί να πετύχει αυτό που του στέρησε πέρυσι ο Ολυμπιακός και να οδηγήσει την «ομάδα του στρατού» στον τελικό και γιατί όχι στην κατάκτηση του τροπαίου, ενώ ο δεύτερος, όντας ο μοναδικός Έλληνας που έχει πανηγυρίσει την... κούπα με τον Ολυμπιακό το 2013 στο Λονδίνο, θα επιδιώξει να ολοκληρώσει το «θαύμα» με την Λοκομοτίβ στην πρώτη της παρουσία σε καταληκτική φάση της Euroleague.
Μεγάλο φαβορί υπάρχει και στον δεύτερο ημιτελικό του τουρνουά, που είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 22:00 στη Mercedes Benz Arena. Πρόκειται για την Φενερμπαχτσέ του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, η οποία εφέτος δείχνει αποφασισμένη να ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησε πέρυσι στη Μαδρίτη, αλλά περιορίστηκε στο «μικρό τελικό» με τον Ολυμπιακό. Ο Κώστας Σλούκας είναι ένα από τα βασικά «όπλα» του πολυνίκη προπονητή της διοργάνωσης (8 τρόπαια), όπως από την άλλη και ο Γιάννης Μπουρούσης για λογαριασμό της Λαμποράλ.
Το γράφημα αποτυπώνει τις επιδόσεις των προπονητών των τεσσάρων ομάδων που συμμετέχουν στο final four της Ευρωλίγκας, καθώς και τις ομάδες που έχουν κερδίσει τουλάχιστον έναν ευρωπαϊκό τίτλο.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση