GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γερμανοί Φιλελεύθεροι FDP: Η Ελλάδα χρειάζεται δραχμή και κούρεμα χρέους

Έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη και κούρεμα χρέους ζητά ο Αρχηγός των Γερμανών Φιλελευθέρων (FDP) Κρίστιαν Λίντνερ, με δήλωσή του ...


Έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη και κούρεμα χρέους ζητά ο Αρχηγός των Γερμανών Φιλελευθέρων (FDP) Κρίστιαν Λίντνερ, με δήλωσή του η οποία αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της εφημερίδας Bild.

«Η Ελλάδα χρειάζεται ένα νέο δημοσιονομικό ξεκίνημα χωρίς το ευρώ. Κατόπιν όμως, με ένα κούρεμα χρέους και με στοχευμένη βοήθεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης», δήλωσε ο κ. Λίντνερ, και πρόσθεσε ότι «το νέο αδιέξοδο» καθιστά σαφές «ότι πρέπει επιτέλους να ληφθούν σοβαρά υπόψη οι προειδοποιήσεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου».

Αναφερόμενος στην στάση του Βερολίνου, που θεωρεί απαραίτητη την συμμετοχή του Ταμείου στο γ΄ελληνικό πρόγραμμα, αλλά δεν έλαβε υπόψη τις προειδοποιήσεις του, ο Γερμανός φιλελεύθερος σημείωσε ότι «ήδη πριν από έναν χρόνο ήταν εμφανές ότι η στρατηγική για την αντιμετώπιση της κρίσης στην Ελλάδα δεν θα πετύχει».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση