GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τράκαρε τη Ferrari του με 300 χιλιόμετρα

Ένας 33χρονος άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά τα ξημερώματα όταν έχασε τον έλεγχο της Ferrari που οδηγούσε και με την οποία έτρεχε σε αυτοκ...


Ένας 33χρονος άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά τα ξημερώματα όταν έχασε τον έλεγχο της Ferrari που οδηγούσε και με την οποία έτρεχε σε αυτοκινητόδρομο της Γερμανίας με 300 χιλιόμετρα.
Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 04.50 τοπική ώρα ενώ το όχημα βρισκόταν στον αυτοκινητόδρομο κοντά στο Κάσσελ, επισημαίνεται στην ανακοίνωση της η αστυνομίας.
Ο οδηγός αφού έχασε τον έλεγχο του οχήματός, προσπάθησε να το επαναφέρει ωστόσο ένα άλλο διερχόμενο όχημα τον χτύπησε από πίσω. Ο οδηγός του δεύτερου οχήματος επίσης τραυματίστηκε, ευτυχώς ελαφρά.
Ο άνδρας που οδηγούσε την Ferrari, ένα μοντέλο 550 Maranello, διακομίστηκε στο νοσοκομείο έχοντας τραυματιστεί σοβαρά, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Στην πλειονότητα των γερμανικών αυτοκινητοδρόμων δεν έχουν οριστεί όρια ταχύτητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση