GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τέσσερα οπλισμένα τουρκικά αεροσκάφη εισήλθαν στο FIR Αθηνών

Οπλισμένα ήταν 4 τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη από το σύνολο των τουρκικών σχηματισμών που εισήλθαν την Τρίτη στο FIR Αθηνών χωρίς να κατ...


Οπλισμένα ήταν 4 τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη από το σύνολο των τουρκικών σχηματισμών που εισήλθαν την Τρίτη στο FIR Αθηνών χωρίς να καταθέσουν σχέδια πτήσεως.
Χθες τα 4 συνολικά τουρκικά αεροσκάφη που εισήλθαν στο FIR Αθηνών χωρίς να καταθέσουν σχέδια πτήσεως ήταν άοπλα. Παράλληλα αυξημένος ήταν ο αριθμός των CN-235 (τουρκικών αεροσκαφών ναυτικής συνεργασίας και ηλεκτρονικού πολέμου) καθώς και των ελικοπτέρων που απογειώθηκαν από τουρκικές φρεγάτες, στο πλαίσιο της αεροναυτικής άσκησης της γείτονος BEYAZ FIRTINA.
Σήμερα εισήλθαν στο FIR Αθηνών χωρίς να καταθέσουν σχέδια πτήσεως 8 τουρκικά F-16, 7 αεροσκάφη CN-235 και 10 ελικόπτερα. Καταγράφηκαν 20 παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Aθηνών που εξελίχθηκαν σε 40 παραβιάσεις του εθνικού εναερίου χώρου σε διάφορες περιοχές του Αιγαίου.
Σε όλες τις περιπτώσεις τα τουρκικά αεροσκάφη και ελικόπτερα αναγνωρίσθηκαν και αναχαιτίσθηκαν από αντίστοιχα ελληνικά μαχητικά.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση