GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Gene Simmons: Aξιολύπητος ο Prince

Ο σταρ των Kiss, Gene Simmons είναι διάσημος και για τη μεγάλη γλώσσα που φροντίζει να επιδεικνύει, αλλά φαίνεται ότι είναι και φαρμακε...


Ο σταρ των Kiss, Gene Simmons είναι διάσημος και για τη μεγάλη γλώσσα που φροντίζει να επιδεικνύει, αλλά φαίνεται ότι είναι και φαρμακερή. Ο 66χρονος συνιδρυτής του διάσημου συγκροτήματος, σε δηλώσεις του στο περιοδικό Newsweek αναφέρθηκε και στις αιτίες θανάτου του Prince.
"Τα ναρκωτικά τον σκότωσαν. Τι νομίζετε, ότι ήταν κρύωμα; Πόσο αξιολύπητος ήταν που ουσιαστικά αυτοκτόνησε. Μη γελιέστε, αυτό έκανε... αργά μεν αλλά αυτά κάνουν τα ναρκωτικά και το αλκοόλ - δίνουν έναν αργό θάνατο".
Ώρες αργότερα ωστόσο, ο Simmons φαίνεται πως μετάνιωσε για τις δηλώσεις του και ζήτησε συγνώμη μέσω του Twitter, αποδίδοντας το κακό στο μεγάλο του στόμα. "Ζητώ συγνώμη- έχω παρελθόν στο να γίνομαι έξαλλος με το τι μπορεί να κάνουν τα ναρκωτικά σε οικογένειες/φίλους όσων είναι εξαρτημένοι. Θυμώνω με τους χρήστες ναρκωτικών λόγω της εμπειρίας μου με πολλούς από το χώρο της ροκ σκηνής. Περιττό να πω ότι δεν εκφράστηκα όπως θα έπρεπε...", είπε μεταξύ άλλων.  



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση