GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H Αδάμ μπλόκαρε τον Λιβιεράτο στο facebook

Στη διαμάχη της με τον πρώην σύζυγό της Λάμπη Λιβιεράτο επανήλθε η Εύη Αδάμ, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως τον έχει «μπλοκάρει» στο Facebo...


Στη διαμάχη της με τον πρώην σύζυγό της Λάμπη Λιβιεράτο επανήλθε η Εύη Αδάμ, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως τον έχει «μπλοκάρει» στο Facebook.
Μιλώντας στην εκπομπή «Join Us» που θα προβληθεί αύριο, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Δεν υπάρχει λόγος να τηλεφωνιόμαστε με τον Λάμπη. Είναι μπλοκαρισμένος από το Facebook μου, εννοείται. Άλλες φορές μαθαίνω αυτά που γράφει, άλλες όχι. Φυσικά θα ήθελα να μην είναι δημόσια τα πράγματα, αλλά δεν μπορείς να το αποφύγεις. Έχω πάθει ανοσία. Έχουμε αληθινή ζωή, δεν ζούμε τη ζωή μας μέσα από το πώς τη γράφουν οι άλλοι στα περιοδικά», είπε η Εύη Αδάμ.
Όσο για την προσωπική της ζωή, τόνισε: «Ποιος σου είπε ότι είμαι μόνη μου και πού το ξέρεις; Και αν τα έχω με κάποιον στο εξωτερικό; Δεν θέλω να έχω στάνταρ σχέση προς το παρόν. Είναι ανάλογα ποιος θα βρεθεί και τι θα σου βγάλει ο άλλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση