GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το συγκινητικό ξέσπασμα της κόρης του Τζόνι Ντεπ στο instagram

Την ώρα που έχει ξεσπάσει σάλος στο Χόλιγουντ μετά τους ισχυρισμούς της Άμπερ Χερντ ότι δέχτηκε σωματική, ψυχολογική και λεκτική κακοποίη...


Την ώρα που έχει ξεσπάσει σάλος στο Χόλιγουντ μετά τους ισχυρισμούς της Άμπερ Χερντ ότι δέχτηκε σωματική, ψυχολογική και λεκτική κακοποίηση από τον Τζόνι Ντεπ, η κόρη του ηθοποιού ξεσπά μέσω Instagram.

Η 17χρονη Λίλι Ρόουζ Ντεπ, καρπός του έρωτα του ηθοποιού από την 14χρονη σχέση του με την Βανέσα Παραντί, έγραψε στο προφίλ της: «Ο μπαμπάς μου είναι το πιο γλυκό και αξιαγάπητο πρόσωπο που γνωρίζω. Όλα αυτά τα χρόνια υπήρξε ένας υπέροχος πατέρας για μένα και τον μικρό μου αδερφό. Εγώ και όλοι όσοι τον γνωρίζουμε, μπορούμε να πούμε το ίδιο!»

Δείτε εδώ:

Λίγες ώρες αργότερα, η κόρη του Τζόνι Ντεπ πόσταρε στο προφίλ της στο instagram ένα κείμενο όπου αναφέρει ότι η αστυνομία του Λος Άντζελες πήγε στο σπίτι της Άμπερ Χερντ και δεν βρήκε ενοχοποιητικά στοιχεία που να επιβεβαιώνουν τις καταγγελίες της ηθοποιού για ενδοοικογενειακή βία.

 

 

Δείτε επίσης:

Σοκάρουν οι φωτογραφίες μέσα από το σπίτι του Τζόνι Ντεπ

Η Άμπερ Χερντ κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του Τζόνι Ντεπ

Η Άμπερ Χερντ κατήγγειλε επίθεση από τον Τζόνι Ντεπ - ΦΩΤΟ

Χωρίζει ο Τζόνι Ντεπ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση