GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα το International Financial Law Conference

Με τη συμμετοχή συνολικά 247 διεθνών δικηγορικών εταιρειών θα λάβει χώρα το τριήμερο 18-20 Μαΐου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας το 3...


Με τη συμμετοχή συνολικά 247 διεθνών δικηγορικών εταιρειών θα λάβει χώρα το τριήμερο 18-20 Μαΐου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας το 33ο International Financial Law Conference του ΙΒΑ.
Τo International Bar Association (ΙΒΑ) είναι ο μεγαλύτερος και κορυφαίος οργανισμός στο είδος του στον κόσμο, ιδρύθηκε το1947, έχει 80.000 Δικηγόρους/Δικηγορικές Εταιρείες και190 Δικηγορικούς Συλλόγους μέλη σε περισσότερες από 160 χώρες.
Το ΙΒΑ συμμετέχει καθοριστικά στη διαμόρφωση της εξέλιξης της νομοθεσίας σε παγκόσμιο επίπεδο και βοηθά αποτελεσματικά την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε χώρες του τρίτου κόσμου.
Ένα παράδειγμα του κύρους του ΙΒΑ είναι ότι στο ετήσιο συνέδριο στο Τόκυο το 2014 παραβρέθηκε τόσο ο Πρωθυπουργός της χώρας, όσο και ο Αυτοκράτορας σε μια από τις εξαιρετικά σπάνιες εμφανίσεις του.
Το συγκεκριμένο συνέδριο θεωρείται από τα κορυφαία στο είδος του καθώς απευθύνεται σε εξειδικευμένους νομικούς σε θέματα τραπεζικού και χρηματιστηριακού δικαίου.
Αναμφίβολα, η διοργάνωση ενός τέτοιου γεγονότος στη χώρα μας αναβαθμίζει τη σημασία της, βελτιώνει το brand της και της δίνει την ευκαιρία να "διαφημιστεί" σε ειδικούς που συμβουλεύουν το σύνολο σχεδόν των διεθνών επενδυτών διεθνώς.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα του συνεδρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση