GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Τομ Χίντλεστον προβάρει το σμόκιν του James Bond

Μία συνάντηση ήταν αρκετή για να παγώσει τα στοιχήματα και να δώσει τον αέρα του φαβορί στην κούρσα της διαδοχής στον 35χρονο ηθοποιό...


Μία συνάντηση ήταν αρκετή για να παγώσει τα στοιχήματα και να δώσει τον αέρα του φαβορί στην κούρσα της διαδοχής στον 35χρονο ηθοποιό, το Χίντλεστον, ο οποίος μετά τη μίνι σειρά The Night Manager, στην οποία πρωταγωνίστησε ανεβάζοντας τις κινηματογραφικές του μετοχές, θα είναι όπως όλα δείχνουν ο επόμενος James Bond. 

Τα στοιχήματα διακόπηκαν ξαφνικά όταν διέρρευσε το μυστικό ραντεβού του Τομ Χίντλεστον με τον σκηνοθέτη της ταινίας, Σαμ Μέντες.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Esquire, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο χαρακτήρα Bond που δημιούργησε ο Ίαν Φλέμινγκ: "Νομίζω ότι αντιπροσωπεύει ένα πρότυπο. Υπάρχει αυτή η ιδέα της βρετανικής δύναμης, δεν πρόκειται για εγωκεντρική προσωπικότητα, αλλά για έναν πρωταγωνιστή που ξέρει να κάνει καλά τη δουλειά του και την ολοκληρώνει με επιτυχία. Αυτό άλλωστε σημαίνει το brand “James Bond”"

Η εταιρεία παραγωγής του James Bond δεν έχει προβεί σε κάποιο σχόλιο για το εάν όντως ο Ντάνιελ Γκρεγκ θα αφήσει τη θέση στο διάδοχό του, ήδη μετά από τέσσερις επιτυχημένες σεζόν, με τον ίδιο να αρνείται να απαντήσει στις φήμες σε σχετική ερώτηση τον Ιανουάριο. 



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση