GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Lady Gaga για την Μελίνα των Vegas: Μπράβο στο τερατάκι μου από την Ελλάδα!

Η Μελίνα των Vegas ήταν η καλεσμένη – έκπληξη στο Your Face Sounds Familiar της Κυριακής και εμφανίστηκε σαν τη Lady Gaga, όταν η διάση...


Η Μελίνα των Vegas ήταν η καλεσμένη – έκπληξη στο Your Face Sounds Familiar της Κυριακής και εμφανίστηκε σαν τη Lady Gaga, όταν η διάσημη σταρ τραγούδησε το 2009 το «Poker Face» στο American Idol.
Κοινό και κριτική επιτροπή την καταχειροκρότησαν - η μεταμφίεση ήταν πραγματικά επιτυχημένη και η ομοιότητα εκπληκτική - αλλά η πραγματική επιβράβευση ήρθε από την... αυθεντική Lady Gaga.
Λαμβάνοντας υπόψη αυτή την εμφάνιση, ο manager της Lady Gaga ,Bobby Campbell πήρε κάποιο χρόνο για να επιβεβαιωθεί μέσω της ιστοσελίδας dreamofgaga.com, ότι η Lady Gaga έχει δει την μίμηση  της Μελίνας στο σόου.Η Lady Gaga σχολίασε την εμφάνιση αυτή, λέγοντας: «Ένα μεγάλο χειροκρότημα στο τερατάκι - αδερφή μου από την Ελλάδα. Μου έφερε στο μυαλό συναρπαστικές αναμνήσεις από την εποχή του "The Fame". Πολύ όμορφη φωνή και η καλύτερη δουλειά που θα μπορούσε να γίνει σε μεταμφίεση. Ευχαριστώ που μου υπενθύμισες τον εαυτό μου! Xέρια ψηλά για τα μικρά τερατάκια της Ελλάδας και χέρια ψηλά για τη Μελίνα».



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση