GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μία συγκινητική ιστορία δύο χρόνια μετά την μοιραία πτήση της Malaysia Airlines

Σχεδόν δύο χρόνια μετά την τραγωδία της μοιραίας πτήσης MH17 της Malaysia Airlines το 2014 στην Ουκρανία, ένα ζευγάρι από τη δυτική Αυσ...


Σχεδόν δύο χρόνια μετά την τραγωδία της μοιραίας πτήσης MH17 της Malaysia Airlines το 2014 στην Ουκρανία, ένα ζευγάρι από τη δυτική Αυστραλία που έχασε και τα τρία του παιδιά, ανακοίνωσε τη γέννηση του τέταρτου παιδιού του, που είναι ένα κοριτσάκι.
Σήμερα το υπουργείο Εξωτερικών Υποθέσεων και Εμπορίου της Αυστραλίας έδωσε στη δημοσιότητα μια ανακοίνωση με την οποία επιβεβαιώνει ότι οι γονείς Άντονι Μέισλιν και Μαρίτ Νόρις έφεραν χθες στον κόσμο το τέταρτο παιδί τους, την Βάιολετ Μέι Μέισλιν.
Τα τρία πρώτα παιδιά του ζεύγους, όπως και ο πατέρας της Νόρις Νικ έχασαν τη ζωή τους όταν το Boeing 777, που είχε αναχωρήσει από το Άμστερνταμ για την Κουάλα Λουμπούρ, καταρρίφθηκε καθώς πετούσε πάνω από την Ουκρανία στις 17 Ιουλίου του 2014.
Είναι ένα "απίστευτο δώρο" λέει για τη γέννηση της Βάιολετ το ζευγάρι. "Η γέννηση της Βάιολετ είναι η απόδειξη της πεποίθησής μας ότι η αγάπη είναι πιο δυνατή από το μίσος", αναφέρεται σε ανακοίνωση του ζεύγους.
"Ακόμη ζούμε με τον πόνο, αλλά η Βάιολετ και η γνώση ότι και τα τέσσερα παιδιά μας είναι μαζί μας πάντα φέρνει φως στο σκοτάδι μας", προστίθεται στην ανακοίνωση.
Και οι 298 επιβαίνοντες στην πτήση αυτή σκοτώθηκαν. Μεταξύ αυτών βρίσκονταν 38 Αυστραλοί πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση