GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

MarketWatch: Ο Τραμπ αντιγράφει τον Βαρουφάκη...

«Ας το κάνουμε όπως η Ελλάδα και ας αθετήσουμε το κρατικό χρέος», γράφει δημοσίευμα του MarketWatch, σχολιάζοντας την ρητορική του Ντόν...


«Ας το κάνουμε όπως η Ελλάδα και ας αθετήσουμε το κρατικό χρέος», γράφει δημοσίευμα του MarketWatch, σχολιάζοντας την ρητορική του Ντόναλντ Τραμπ.
«Πόσο πραγματικά τρελό είναι που ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ο επικρατέστερος υποψήφιος ενός μεγάλου κόμματος για την προεδρία των ΗΠΑ; Τόσο τρελό που ο Ντόναλντ αποκάλυψε επιτέλους το μεγάλο σχέδιό του για την οικονομία: Ας το κάνουμε όπως η Ελλάδα και να αθετήσουμε το κρατικό χρέος» αναφέρει το άρθρο γνώμης του MarketWatch.
«Μιλώντας την Πέμπτη στο CNBC ο Trump αναφέρθηκε στο σχέδιό του για τη διαχείριση του κρατικού χρέους: Να ζητηθεί από τους πιστωτές να δεχθούν ένα "κούρεμα" ή μία μείωση της ονομαστικής αξίας του χρέους τους, που αποτελεί χρεοκοπία με τι αντάλλαγμα ακριβώς; Απολύτως τίποτα», σημειώνει ο αρθρογράφος του MarketWatch.
«Κανείς στην άλλη άκρη της γραμμής δεν θα σήκωνε το τηλέφωνο» εάν ο Τραμπ προσπαθούσε να επαναδιαπραγματευθεί το χρέος, ανέφερε στους New York Times ο Lou Crandall, επικεφαλής οικονομολόγος στην Wrightson ICAP» τονίζει ο αρθογράφος Τιμ Μουλάνεϊ.
Καταλήγοντας, ο αρθρογράφος σχολιάζει πως «η διαδικασία επιλογής αντιπροέδρου για τον Τραμπ είναι απλή». «Η μόνη επιλογή είναι ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας Γιάνης Βαρουφάκης» προσθέτει.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση