GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: O Έλληνας φανατικός υποστηρικτής και κήρυκας του Τραμπ!

O ελληνικής καταγωγής Μίλων Γιαννόπουλος δηλώνει φανατικός υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ. Μπορεί να μην τον έχει συναντήσει ποτέ έως ...


O ελληνικής καταγωγής Μίλων Γιαννόπουλος δηλώνει φανατικός υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ. Μπορεί να μην τον έχει συναντήσει ποτέ έως τώρα, ωστόσο τον νιώθει τόσο κοντά του που τον αποκαλεί «daddy».
Ο Μίλων είναι ένας ακτιβιστής-δημοσιογράφος που έχει αναλάβει από μόνος του την πρωτοβουλία να κηρύττει την πολιτική ατζέντα του Τραμπ, δεδομένου ότι μοιράζεται τις ίδιες αντιλήψεις με τον εκκεντρικό μεγιστάνα.
Ο 32χρονος χρησιμοποιεί όλα τα μέσα προκειμένου να ενισχύσει τη δημοτικότητα του ρεπουμπλικάνου πολιτικού.
Με αναρτήσεις του στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και στα άρθρα που γράφει για το Breitbart, μια ιστοσελίδα με ακροδεξιές θέσεις, υπερασπίζεται την εναλλακτική δεξιά, υποστηρίζοντας ότι δεν είναι στα αλήθεια ρατσιστικές οι απόψεις της - απλώς οι κήρυκές της υιοθετούν προκλητικό λόγο για αμυνθούν έναντι της καταπιεστικής αριστερής ελίτ.
" Οι μουσουλμάνοι είναι σαν την εποχιακή γρίπη και οι αριστεροί σαν το AIDS. Είναι εύκολο να αναρρώσεις από ένα απλό κρυολόγημα...εκτός και αν είσαι φορέας του AIDS", γράφει σε μια από τις προπαγανδιστικές αναρτήσεις του στο Twitter ο Μίλων Γιαννόπουλος.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τη συνέντευξη του Γιαννόπουλου στην οποία υπερασπίζεται με πάθος τον Ντόνανλτ Τραμπ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση