GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι ειπώθηκε on camera στη συνάντηση Μητσοτάκη - Πούτιν ΒΙΝΤΕΟ

Την επιτυχή του επίσκεψη στην Ελλάδα επεσήμανε τα μεσάνυχτα κατά την συνάντησή τους στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει στο Καβούρι ο Ρώσ...


Την επιτυχή του επίσκεψη στην Ελλάδα επεσήμανε τα μεσάνυχτα κατά την συνάντησή τους στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει στο Καβούρι ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη.
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν αναφέρθηκε στο επιχειρησιακό θετικό κλίμα, υπογραμμίζοντας ότι συμφώνησε σε πάρα πολλά θέματα με την ελληνική πλευρά.
"Είναι χαρά μου που σας γνωρίζω προσωπικά", είπε στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Βλαντιμίρ Πούτιν, δηλώνοντάς του ότι ευελπιστεί το ρωσικό ενδιαφέρον να βρει την ανταπόκριση και από τα άλλα κόμματα του Κοινοβουλίου.
Ευχαριστώντας τον από την πλευρά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε την απάντηση που διερωτάτο ο Βλαντιμίρ Πούτιον, λέγοντάς του ότι είναι σημαντικό καθ’ ότι υπάρχει διακομματική συμφωνία για την περαιτέρω ενίσχυση των σχέσεων της Ελλάδας με την Ρωσία.
Ο πρόεδρος της ΝΔ επεσήμανε στον Ρώσο Πρόεδρο ότι έχει την τιμή να ηγείται του κόμματος που κατά την κυβερνητική του θητεία το 2004 - 2009, έκανε πάρα πολλές προσπάθειες για την προώθηση των δεσμών μεταξύ των δύο χωρών. Αναφέρθηκε στους ιστορικούς δεσμούς των δύο χωρών που ανάγονται στις κοινές παραδόσεις και την κοινή θρησκεία . Στο πλαίσιο αυτό πρόθεσή του είναι η περαιτέρω ενίσχυση των οικονομικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.
Η χώρα μας, είπε ο πρόεδρος της ΝΔ, έχει πάρα πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα και δεν θα βγει από τον φαύλο κύκλο χωρίς ξένες επενδύσεις.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι η ΝΔ ως μεγάλο φιλελεύθερο κόμμα, παραμένει υπέρμαχη των αποκρατικοποιήσεων και των μεγάλων ξένων επενδύσεων, που μπορούν να πάνε πέρα και από τον τουρισμό.
Χαιρόμαστε είπε, που η κυβέρνηση, έστω και καθυστερημένα κινείται προς αυτή την κατεύθυνση.
Αναφερόμενος στα φλέγοντα γεωπολιτικά θέματα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι η Ρωσία μπορεί να παίξει σημαντικότατο ρόλο, ειδικότερα στην επίλυση του Κυπριακού, καθ’ ότι τα δύσκολα είναι μπροστά μας, παρά την κινητικότητα που παρουσιάζεταΙ.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Δείτε τα πλάνα από το δελτίο της ΕΡΤ-1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση