GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άντρες που πίνουν και καπνίζουν είναι πιο ελκυστικοί για one night stand

Η επιστήμη έχει αποφανθεί ότι το κάπνισμα και το αλκοόλ καταστρέφουν την υγεία. Αλλά εκείνοι που ακολουθούν αυτές τις βλαβερές συνήθειε...


Η επιστήμη έχει αποφανθεί ότι το κάπνισμα και το αλκοόλ καταστρέφουν την υγεία. Αλλά εκείνοι που ακολουθούν αυτές τις βλαβερές συνήθειες, μπορεί να βάζουν τη ζωή τους σε κίνδυνο, αλλά υπάρχει και ένα πλεονέκτημα.
Έρευνα του Πανεπιστημίου Ghent στο Βέλγιο, αναφέρει ότι οι άντρες που καπνίζουν τσιγάρα και πίνουν αλκοόλ, είναι πιο ελκυστικοί στις γυναίκες ως ευκαιριακοί εραστές. Η μελέτη που τιτλοφορείται "Το σύνδρομο του αλκοόλ και του τσιγάρου στους νεαρούς άντρες", καταλήγει ότι το σεξαπίλ, συνδέεται με το πόσο "ριψοκίνδυνος" δείχνει ότι είναι ένας άντρας.
Στην έρευνα, δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Evolutionary Psychology, συμμετείχαν 239 Βελγίδες ηλικίας από 17 έως 30 οι οποίες κλήθηκαν να κρίνουν τα προφίλ αντρών. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, οι άντρες που είχαν τις παραπάνω συνήθειες, ήταν πιο ελκυστικοί για σύντομα ειδύλλια.



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση