GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Και η Έμα Γουότσον στα Panama Papers

Η πρωταγωνίστρια του Χάρι Πότερ ίσως χρειαστεί να βρεθεί αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη καθώς σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα το όνομα της ...


Η πρωταγωνίστρια του Χάρι Πότερ ίσως χρειαστεί να βρεθεί αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη καθώς σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα το όνομα της βρίσκεται στις λίστες των 200.000 ατόμων της βάσης δεδομένων της διαρροής των Panama Papers.
Συγκεκριμένα, δημοσίευμα του Independent αναφέρει ότι η 26χρονη Έμα Γουότσον φέρεται να έχει υπεράκτια εταιρεία στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, με το πλήρες όνομα "Emma Charlotte Duerre Watson".
"Η Έμα, όπως και πολλά άτομα υψηλού προφίλ, έχουν προχωρήσει σε σύσταση υπεράκτιας εταιρείας με αποκλειστικό σκοπό την προστασία της ανωνυμίας και την ασφάλειας της", ανέφερε ο εκπρόσωπος της νεαρής ηθοποιού, προσθέτοντας ότι η Γούοτσον δεν λαμβάνει φορολογικά ή νομισματικά πλεονεκτήματα από αυτή την εταιρεία και πως τη χρησιμοποιεί για ιδιωτικούς σκοπούς προστασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση