GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουνελάκι του Playboy βγάζει τα άπλυτα του Χέφνερ: Υπήρχε πολύ φόβος!

Ποιος είπε ότι όλα στην έπαυλη του Χιου Χέφνερ είναι ονειρικά - και ας φαντάζεται έτσι ο αντρικός -κυρίως - πληθυσμός! Η Holly Madison,...


Ποιος είπε ότι όλα στην έπαυλη του Χιου Χέφνερ είναι ονειρικά - και ας φαντάζεται έτσι ο αντρικός -κυρίως - πληθυσμός! Η Holly Madison, κουνελάκι κάποτε του Playboy και μια από τις δεκάδες που πέρασαν από τη ζωή και το κρεβάτι του ιδρυτή του διάσημου περιοδικού, μίλησε στο αμερικάνικο People για τις συνθήκες διαβίωσης στην περίφημη έπαυλη στο Holmby Hills, στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ. Η ίδια μάλιστα, βγάζει τα άπλυτα της βίλας της ακολασίας, στη φόρα, στο νέο της βιβλίο "The Vegas Diaries, os juicy proof".
Η 36χρονη Holly, στη συνέντευξη που παραχώρησε εξήγησε ότι ως φιλενάδα του Χέφνερ δεν ήταν όπως το φανταζόταν, αλλά αρκετά δύσκολο.
"Ήταν μια συνεχόμενη μάχη. Προσπαθούσα να πουλήσω την εικόνα του στυλ 'ω, όλα είναι τόσο τέλεια εδώ', αλλά ήμουν δυστυχισμένη μέσα μου", εξομολογήθηκε η ξανθιά καλλονή που έμεινε συνολικά 7 χρόνια κάτω από τη στέγη της έπαυλης.
Η ίδια αποκάλυψε ότι υπήρχε διαρκής κριτική και πως έπρεπε να συμμορφώνεται και να ακολουθεί τους κανόνες. "Δε μου άρεσε να είμαι κλώνος. Ήταν σίγουρα κάτι που με ενοχλούσε όλη την ώρα. Δεν υπήρχε εμπιστοσύνη, αλλά χειραγώγηση... Υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός με τα άλλα κορίτσια. Έμαθα να μην εμπιστεύομαι ορισμένα άτομα. Υπήρχε μεγάλος φόβος...".


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση